Spelinformation

3.5 / 5 (36723 röster)
Beskrivning
Mahjong Connect är ett brädspel som även går under namnen MahJongCon, Shisen-Sho eller Nikakudori. Det är en variant av mahjong solitaire. Ta bort brickorna från brädet genom att koppla ihop de matchande paren.

Hur man spelar Mahjong Connect
Målet är att klara av de 12 nivåerna innan tiden går ut. För att få bort brickorna kan du matcha de identiska paren. Du kan dock inte välja vilken slumpmässig bricka som helst. Paren kan bara matchas om du kan dra en linje mellan dem. Denna linje får ta högst två 90-graders vändningar och får inte passera genom andra brickor.

Strategi för Mahjong Connect
Till skillnad från traditionell mahjong är den här versionen utformad för att spelas ensam. Den använde samma traditionella kinesiska brickor, som cirklar, bambuer och siffror. För att rensa bort brickor kan du arbeta runt kanterna av arrangemanget och leta efter matchande brickor som är placerade precis bredvid varandra. Om du fastnar kan du använda en av dina 5 ledtrådar för att komma fram till nästa drag.

Utgivningsdatum
Den ursprungliga Flash-versionen av det här spelet dök först upp på nätet i maj 2009. Denna HTML5-mobilkompatibla version släpptes i april 2017.

Utvecklare
Den ursprungliga Flash-versionen av Mahjong Connect skapades av Front Network och HTML5-versionen släpptes av Azerion.
Kontroller
Använd din mus

Mahjong Connect Walkthrough

Ingen video hittades.