Spelinformation

4 / 5 (897 röster)
Beskrivning
Superhero.io 2 är ett multiplayer dot IO spel, och uppföljaren till den första upplagan av Superhero.io. Med en större arena och fler superhjältar att låsa upp, kan du utmana andra spelare till en super-driven strid kunglig batalj!

Hur spelar du Superhero.io 2?
Ströva runt på flerspelararenan och sväng ditt vapen mot dina motståndare för att eliminera dem. Samla kärnor för att få upp din karaktär på ny nivå, och leta efter mynt för att låsa upp karaktärsuppgraderingar. Du kan återupplivas och fortsätta spela när du besegras av en fiendespelare, eller lösa in de mynt du har samlat för att låsa upp snabbare löpning och attackhastigheter.

För att attackera andra spelare, snurra runt och se till att du placerar dem inom ditt vapens räckvidd. Du kan plocka upp sköldar, hastighetsboosters och stjäla andra karaktärers vapen. Du kan också hämta en powerbooster som kortvarigt förvandlar dig till en jätte. Detta ger dig en mycket större räckvidd än andra spelare. Se upp dock, du kanske är större men du är inte osårbar!

Hur fungerar Superhero Evolutions i Superhero.io 2?
I det här spelet går du inte igenom superhjälteutvecklingar på samma sätt som i den första upplagan. I stället kan du låsa upp hjälten du vill spela via lobbymenyn. På så sätt kan du också komma åt de hjältar som är mycket svåra att låsa upp i det ursprungliga Superhero.io spelet, såsom Vision, Blue Beetle, Green Lantern, Wonder Woman, Deadpool, och de andra!

Vilka är de bästa tipsen och tricksen för Superhero.io 2?
Använd de kostnadsfria uppgraderingsalternativen när du kan. Då och då kommer du att kunna låsa upp en uppgradering gratis. Ta detta tillfälle när du kan, så att du kan spara dina mynt för ytterligare förbättringar. Spelet har också dagliga uppdrag och belöningar. Se till att checka in och plocka upp dessa bonusar för att få en fördel över andra spelare.

Försök att undvika att fastna i slagsmål som involverar flera spelare. Det är ganska troligt att du hamnar i en position där du inte kan försvara dig mot alla angripare på en gång. Du kanske kan svepa in från utsidan av ett slagsmål och eliminera flera spelare på en gång. Se bara till att ducka undan snabbt innan någon attackerar dig bakifrån.

När publicerades Superhero.io 2?
Detta spel släpptes första gången den 9 maj 2022.

Vem gjorde Superhero.io 2?
Detta spel utvecklades av Lora Studio. Samma spelutvecklare skapade också det första Superhero.io spelet.
Kontroller
Använd din mus

SuperHero.io 2 Walkthrough

Ingen video hittades.