Spelinformation

4 / 5 (140711 röster)
Beskrivning
Paper.io 2 är ett spel för flera spelare. Tävla mot andra spelare i realtid och försök ta så mycket utrymme på arenan som möjligt. Stjäl territorium från dina motståndare och måla allt i din färg.

Hur man spelar Paper.io 2
I det här .io-spelet är ditt mål att ta så mycket av arenan du kan. Varje gång du lämnar din säkra zon lämnar din karaktär efter sig ett spår av färg. När du går in i din zon igen kommer all mark som fångas i slingan du har ritat att ändras till din färg och bli en del av ditt territorium.

Men så länge du är utanför ditt eget territorium och din svans är exponerad är du sårbar för attacker från andra spelare. Om en spelare korsar din svans dör du. Du kommer att förlora hela ditt territorium och måste börja om.

Paper.io 2-strategi: Tips och tricks
Att roama långt utanför din säkra zon kan utöka ditt territorium snabbt, men bara om du klarar det. För det mesta är det inte bra att vara för girig, eftersom du blir mycket sårbar för attacker. Var försiktig: håll dig nära ditt territorium och gå in och ut regelbundet för att minska risken att bli avskuren.

Nafsa i dig andra spelares territorier när de inte är i närheten. Om du ser en spelare med ett långt spår, ta tillfället i akt och skär av det. På så sätt kommer de att förlora hela sitt territorium i ett slag. Deras ranking på topplistan sjunker hela vägen ner, vilket ger dig utrymme att klättra högre!

Om möjligt, flytta dig runt kanterna på området. Detta ger dig mer täckning när du smygande tar dig runt arenan och lägger mer mark till ditt territorium. Det är möjligt att nå 100 %, men det är inte lätt.

Utgivningsdatum
Paper.io 2 släpptes för iOS och Android 2018. HTML5-versionen publicerades i mars 2019.

Utvecklare
Paper.io 2 har utvecklats av DRA och det inspirerades av Paper.io-spelet skapat av Voodoo.
Kontroller
Använd din mus
Använd piltangenterna

Paper.io 2 Walkthrough

Ingen video hittades.