Spelinformation

4 / 5 (137387 röster)
Beskrivning
Impostor är ett arkadspel baserat på partyspel som Mafia och Werewolves. Du tilldelas rollen som Impostor. Kan du slutföra ditt sabotage av rymdskeppet och döda dem som är riktiga Crewmates?

Hur man spelar Impostor
Impostor är en förenklad version av internethiten Among Us. I originalspelet tilldelas du antingen rollen som Crewmate eller Impostor. Om du är en Crewmate är det din uppgift att hålla i gång rymduppdraget, reparera eventuella skador på skeppet och upptäcka sabotören. Om du är en Impostor måste du sabotera skeppet och döda alla Crewmates som håller på att identifiera dig. En Impostor som fångas kommer att dödas eller kastas ut från skeppet.

Att vara utomjordisk Impostor är det som många spelare tycker är roligast i Among Us, men när du spelar tilldelas rollerna slumpmässigt och det finns bara några Impostors i spelet. Det är därför vanligare att bli en Crewmate. Det är roligt att använda sina färdigheter som detektiv och hitta uteslutingsmetoder, men om du gillar att vara Impostor mest är detta spelet för dig. I den här gratisversionen är du alltid Impostor!

Alien Impostor: Undvik att bli upptäckt
Rör dig runt på skeppet och slutför uppgifter för att sabotera skeppet och förstöra rymduppdraget. I början av varje omgång kommer Crewmates att springa iväg för att slutföra sina uppgifter. Låtsas vara en av dem. Men i stället för att reparera fartyget måste du sabotera det. Håll ett öga på uppgiftsfältet. Det är ditt jobb att sabotera uppdraget, så se till att det här fältet inte fylls helt.

Slå sönder maskineriet och syregeneratorn och döda de riktiga Crewmates innan de kan slutföra sina uppgifter. Se till att göra allt detta utan att bli upptäckt. Om en kropp hittas och dödsfallet rapporteras när du är i närheten kommer du att bli misstänkt. Försök att se upptagen ut med reparationer eller göm dig i ventilationsgångarna för att undvika att bli sedd.

Utgivningsdatum
Detta spel släpptes första gången 2021.

Utvecklare
Detta spel släpptes av Kevin Games.
Kontroller
eller
Flytta
Använd din mus

Impostor Walkthrough

Ingen video hittades.