Spelinformation

4 / 5 (32067 röster)
Beskrivning
Drift Boss är ett populärt drifting-spel där du måste hålla dig på den vägen som går i sick-sack. Kör genom kurvorna och se till att din bil inte välter över kanten på den flytande stigen.

Hur man spelar Drift Boss
Kontrollerna i detta oändliga bilspel är mycket enkla. Du kan trycka på musknappen eller mellanslagstangenten för att svänga höger. För att svänga vänster, släpp helt enkelt. Det låter kanske lätt, men sicksackvägen och de gnisslande däcken gör det till en ganska stor utmaning att undvika gropen!

Samla mynt för att låsa upp andra tecknade bilar. De roliga fordonen är en del av det som gör detta beroendeframkallande spel så underhållande. Du kan också samla bildkort och kombinera de matchande korten för att uppgradera dem i minispelet för kortsammanställningar.

Det som är trevligt med Drift Boss är att hastigheten inte fortsätter att öka som den gör i många andra spel som löper på utan slut. Istället blir banan allt svårare genom att nya funktioner som fall, gupp och smala passager kommer till. Du kan också göra spelet svårare genom att göra några galna hopp. Fortsätt läsa för att ta reda på hur!

Boosters i Drift Boss
Dubbelpoäng – denna booster dubblar din poäng. Med 25 mynt är detta den billigaste boostern.
Bilförsäkring – denna booster sätter tillbaka din bil på banan om du ramlar av. Denna booster kostar 50 mynt.
Coin Rush – Denna booster är ett bra sätt för bra förare att samla extra mynt. Normalt är antalet mynt som man hittar på vägen mycket begränsat. När du använder Coin Rush skapas massor av extra mynt som du kan samla. Denna booster kostar 75 mynt.

Belöningar i Drift Boss
Daglig belöning – varje dag kan du vinna ytterligare en utmärkelse. Tryck på gåvoknappen i huvudmenyn för att se de kommande belöningarna.
Snurra för att vinna – den här funktionen kan dyka upp då och då medan du spelar spelet. Snurra för att samla en extra present i detta minispel med lyckohjul.

Hur man hoppar i Drift Boss
Dessa kommer att kräva lite träning för att bemästra, men övning ger färdighet:
Pit jumper – om du kommer nära kanten och roterar gör bilen ett litet hopp. Rikta in bilen mot vägen i luften så kan du fortsätta köra.
Megahopp utanför banan – sväng tidigt för att köra din bil rätt in i vägkanten tills den sakta börjar tippa i sidled, ner i gropen. Vrid nu ratten skarpt för att köra ut på vägen i vinkelrät vinkel. Din bil kommer att slungas högt upp i luften. Du kanske inte ens landar på vägen igen...

Drift Boss: glitches och hacks
Om du kommer väldigt nära kanten och sedan snurrar din bil kan du få den att fastna på kantbrickan. Din körpoäng fortsätter dock att räknas. För att fortsätta köra, snurra bilen flera gånger för att svänga tillbaka in på banan.

Utgivningsdatum
Detta spel publicerades online den 29 november 2019.

Utvecklare
Drift Boss skapades av MarketJS.
Kontroller
Använd din mus

Drift Boss Walkthrough

Ingen video hittades.