Spelinformation

4 / 5 (303031 röster)
Beskrivning
Fireboy and Watergirl 1: Forest Temple är ett äventyrsspel för 2 spelare som måste samarbeta. Led de två hjältarna genom det labyrintliknande templet och samla ädelstenarna på väg till utgången.

Hur man spelar Fireboy and Watergirl 1
Du kan spela detta plattformsspel ensam eller dela tangentbordet med en kompis. Ditt mål är att samla de röda och blå diamanterna och se till att båda karaktärerna tar sig till utgången. De elementära hjältarna är ett bra lag med sina kompletterande krafter och svagheter. För att ta sig igenom Forest Temple måste de arbeta tillsammans. Om du gillar det här spelet kan du kolla in de andra äventyren från spelserien Fireboy and Watergirl också.

Fireboys och Watergirls krafter och svagheter
Fireboy kan bara samla de röda ädelstenarna. De brinnande lavapölarna skadar honom inte, men vatten dödar honom omedelbart. Watergirl är hans motsats. Hon kan bara samla de blå diamanterna, och även om vattenpölarna inte gör henne någon skada, är det livsfarligt för henne att röra vid lavan. Var försiktig: pölarna av giftigt grönt slem är dödligt för båda karaktärerna.

Fireboy och Watergirl: Båda måste överleva!
Varje nivå i tempellabyrinten är fylld med hissar, växlar, falldörrar, knappar och andra pussel. Tryck på reglagen och låt en karaktär hålla knapparna åt den andra. Endast bra lagarbete leder till framgång – de kan inte klara banan på egen hand. Och vi menar det helt bokstavligt: om den ena karaktären dör, kommer den andra också att göra det. Så se till att båda kan ta sig till utgången på ett säkert sätt!

Utvecklare
Fireboy and Watergirl 1 har utvecklats av Agame. Serien skapades av utvecklaren Oslo Albet.

Utgivningsdatum
Den här uppdaterade versionen av Fireboy and Watergirl 1 släpptes den 24 maj 2018. Den ursprungliga Flash-versionen av detta spel släpptes för första gången den 19 november 2009. Det är en riktig klassiker inom online-spel!
Kontroller
Player 1
Använd WASD-tangenterna
Player 2
Använd piltangenterna

Fireboy and Watergirl 1: Forest Temple Walkthrough

Ingen video hittades.